Sileo

Zenei ajánló, ha kell 5 percnyi kikapcsolás

2018. december 07. 01:35 - Sileo

Fink - Looking Too Closely

Gondolkodtam mi legyen a bevezetőt követő első bejegyzésem, mit hozzak Neked. Megszámlálhatatlan a téma, és én szívem szerint vetném bele magam a blog írásba, de minduntalan visszatart a munka, vagy az épp kezdődő vizsgaidőszak - jelenleg inkább töltöm a matematikai logikával az estéim, pedig hálátlan, és egyben szavakba önthetetlenül unalmas egy társaság. Nem feledkezem meg viszont Rólad, és igyekszem most is, és a jövőben is kihasználni a szusszanásnyi kis időket. Másrészről zenét hallgatni munka és tanulás közben is lehet, sőt javallott!

Még a nyáron találkoztam Fink Looking Too Closely című számával, és rögtön megvett kilóra. Fink brit dalszöveg író, énekes, gitár művész, sőt DJ is egy személyben, igazi többrétű tehetség. Tipikusan az az előadó viszont, akinek munkásságáért nem különösebben, egy-két zeneszámáért viszont annál inkább rajongok. Feltehetőleg férfi mivoltom miatt jellemző, hogy inkább preferálom a női előadókat, de vannak ritka kivételek. Fink hangja igazán különleges, mellé egyedi hangszerelés társul Looking Too Closely című számában. Szeretem, mert egy nehéz, pörgős napon is kikapcsol, felmelegít lelkileg bő 5 perc alatt, kicsit jobbnak, színesebbnek tűnik a világ általa.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sileo.blog.hu/api/trackback/id/tr314448502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása